Van saját vállalkozásod? Szeretnél egy hasonló céges adatlapot?

Art Cinema adatlapja

Art Cinema

Értékelés: 5
3 vélemény alapján.
7543 találat erre a helyre


Mutasd meg mennyire szereted ezt a helyet:
Add to Diigo Add a Startlaphoz


Kategóriák:
/

www.artcinema.ro
Székelyudvarhely, Hargita

Nyitvatartási órák:
Vállalkozás leírása:
FILMEZÉS-FOTÓZÁS Professzionális eszközökkel vállaljuk az élet nagy pillanatainak megörökítését filmen és fényképfelvételen, legyen az esküvő, ballagás, szülinap, vagy egyéb fontos esemény. Általában az imént említett napok annyira mozgalmasak, annyira sok minden játszódik le, hogy szinte átélni is alig van idő. Minőségi videó- és fotófelvételein...
FILMEZÉS-FOTÓZÁS
Professzionális eszközökkel vállaljuk az élet nagy pillanatainak megörökítését filmen és fényképfelvételen, legyen az esküvő, ballagás, szülinap, vagy egyéb fontos esemény. Általában az imént említett napok annyira mozgalmasak, annyira sok minden játszódik le, hogy szinte átélni is alig van idő. Minőségi videó- és fotófelvételeink nyomán azonban az ilyen pillanatok újra feleleveníthetők lesznek majd.

PROJEKTOROS KIVETÍTÉS
Az esküvő dátuma előtt legalább egy hónappal több száz fényképfelvételt gyűjtünk be a fiatal pártól, melyek gyermekkoruktól egészen napjainkig mutatják be őket. A papírképeket beszkenneljük, és ha szükséges javításokat végzünk el rajta. Az így kapott digitális képfájlokból zenés slide show animációt készítünk, melyet a lagzi folyamán projektorral kivetítünk a vendégsereg nagy örömére. Annál hangulatosabb lesz a kivetítés, minél eldugottabb képek kerülnek majd elő a fiók mélyéről.

HANGOSÍTÁS
Vállaljuk esküvők, bulik, partik, bálok, bankettek, kulturális programok, konferenciák, céges rendezvények, iskolai rendezvények, ..., és egyéb rendezvények minőségi hangosítását. A zenei felszerelés mellé biztosítunk hozzáértő technikust is, aki összeszereli a helyszínen a zenecuccot, és beállítja a hangzást. Rengeteg sikeres rendezvény hangosítását tudhatjuk magunk mögött. A technikai háttér menüpont alatt megtekinthetitek a felszerelésünket.

LAGZI DJ
Itt nem az élő zene ellen szeretnénk kampányolni, hisz az élő zene varázsát nehéz pótolni, azonban van jó pár érv a lagzi DJ szolgáltatás mellett, melyek közül itt kiemeljük a költséghatékonyságot. Mivel a zene a lelke az egész lagzinak, gondoskodunk róla, hogy a hangtechnika mögött egy olyan személy álljon, akinek sokéves a tapasztalata van e téren, s nem csak pénzért csinálja, hanem a zenének él, s így garantáltan jó hangulatot fog tudni elérni. Több mint 10000 dalból álló, 40 évet átölelő repertoárral, a zenei kérések teljesítésével és aktív műsorvezetéssel biztosítjuk a buli hangulatot.

KARAOKE
Pár pohár jó bor elfogyasztása után általában megjön a násznép éneklő kedve. Ilyenkor szoktuk bevetni a karaoke parti szolgáltatásunkat. A kivetítést figyelve bárki énekelhet a vendégseregből a kedve szerint a listából kiválasztott dalokra. Listánk több száz közkedvelt magyar slágert tartalmaz. A vetítővászon nagyméretű, így távolról sem okoz majd gondot a szöveg olvasása. Vezeték nélküli mikrofonjainknak köszönhetően a terem bármely pontjából lehet majd énekelni anélkül, hogy a többiek a kábelekben botladoznának. Ezt a szolgáltatásunkat igényelve a lagzi egyik leghangulatosabb mulatságát tudhatjátok magatokénak.
Teljes leírás megtekintése »
« A bővített leírás elrejtése


Térkép töltödik...

3 vélemény erről a helyről: Art Cinema

Rendezés: Idő Értékelés
Ismerősők száma0

Vélemények száma 1


Kolozsvár

50
2012.05.16.

Köszönjük az Art Cinema-nak a kolozsvári CLUB THE ONE-ban nyújtott munkáját! Nagyon vagányak lettek a fotók-videók!

www.clubthe1.ro

» Ez a vélemény: Hasznos volt(0) | Vicces volt(0) | Béna volt(0)
Ismerősők száma0

Vélemények száma 2


Székelyudvarhely

50
2011.03.25.

Egyszerűen profi!

» Ez a vélemény: Hasznos volt(0) | Vicces volt(0) | Béna volt(0)
Ismerősők száma0

Vélemények száma 1


Székelyudvarhely

50
2011.03.25.

Minőségi videó és fényképfelvételek...

» Ez a vélemény: Hasznos volt(1) | Vicces volt(0) | Béna volt(0)
|<<1>>|

Írj véleményt a(z) Art Cinema -ról/ről

Értékelés
1 2 3 4 5
1: Gyenge hely 2: Átlagos hely 3: Jó hely 4: Nagyon jó hely 5: Kiváló hely
 
A te véleményed
A véleményed segít másoknak felfedezni a legjobb helyeket, légy személyes, légy irreleváns, add magad. Ez az a hangnem, ami izgalmassá teszi ezt az oldalt!

Emlékezz, a te véleményed a te felelőséged. Kérlek véleményezz felelőségteljesen.
  Top ⇑

Legújabb vélemények

2019.06.23.

Gyors és megfizethető szolgáltatás

Alsó G - Music Pub

2016.11.17.

Szuper hely! Ajánlom!

Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala

2016.01.07.

Bunta Levente Polgármester Úr , a székelyudvarhelyi városi Tanács, a...

Udvarhelyi Buszállomás

2015.12.14.

Elmegy

Harmónia cukrászda

2015.12.14.

Most már más a tulaj és sokkal jobb a hely is azóta. Nagyon szépen fel...
Online Marketing